Lichtkunde voor zakelijke klanten

Onze zakelijke klanten bestaan uit (interieur)architecten, elektriciens, winkeleigenaren, winkelinrichters, projectinrichters, bouwbegeleiders, maar ook bedrijven die hun kantoor of showroom (opnieuw) willen inrichten. Of het nu gaat om verlichting voor eigen gebruik, of verlichting voor een project van de klant, we kunnen beide ontzorgen met een passend advies en scherpe prijzen.

Scroll

Voor de specialist

Wat kunnen we voor u betekenen?

Ook aan de zakelijke markt leveren we graag verlichting en het daarbij behorende advies. Onze klanten weten ons te vinden voor lichtadvies voor winkels, kantoren, woningen en alle ander soort gebouwen. We kijken wat er nodig is, geven daar advies over of ontwerpen een lichtplan met technische tekeningen en berekeningen als dat gewenst is. Daarna volgt een offerte met prijzen die uiteraard gebaseerd zijn op de zakelijke markt. Na akkoord gaan we voor een snelle en nette levering van de verlichting. Montage behoort ook tot de mogelijkheden door een vast team van monteurs waar we mee samen werken.

Elektriciens

We helpen elektriciens graag met het aanbieden van een mooie inbouwspot, wandlamp en/of een prachtige hanglamp als eyecatcher in de ruimte. Neem alvast een kijkje op de pagina verlichting, of laat de klant zelf inspiratie opdoen. We hebben daar een gedeelte van onze collectie opgezet, zodat onze klanten ideeën kunnen opdoen van wat er allemaal mogelijk is. Liever direct ons advies of al duidelijk welke verlichting het moet worden? Neen contact met ons op en we maken een passende offerte met eventueel een lichtplan of technische tekeningen erbij. We kunnen bijna alle merken verlichting scherp aanbieden. Na akkoord zorgen we voor snelle levering. Zo word het leveren van mooie verlichting een goede aanvulling op het installatiewerk en kost het weinig tijd en moeite.

Offerte aanvragen