Lichtplan kantoor

Zakelijk lichtplan

Lichtplan

Kennismaken

Als (binnenhuis)architect, tuinarchitect, bouwbedrijf of interieurbouwer op zoek naar verlichtingsadvies voor het project van uw klant? Of op zoek naar een professioneel lichtplan voor op uw eigen kantoor? Dan werken we graag met u samen om dat perfect te kunnen realiseren. Een lichtplan maken we naar aanleiding van een gesprek of na het verkrijgen van de tekeningen en plattegronden. Vooral bij nieuwbouw is het voor beide partijen een voordeel om in een vroeg stadium betrokken te worden bij het ontwerp.

Maak een afspraak

Lichtplan

Wij werken met u samen

Wij werken veel samen met installateurs en maken een lichtplan of geven advies over bijvoorbeeld spots of sfeerverlichting. We adviseren u graag bij de invulling van de functie van het licht, energiebesparingen en natuurlijk de sfeer van de verlichting bij u op kantoor of voor uw project. Dat levert voor alle partijen voordelen op, het bespaart tijd,  kosten én geeft de klant net dat beetje extra aandacht waar behoefte aan is. Als dealer van veel bekende merken kunnen we deze verlichting ook leveren aan installateurs. Uiteraard werken we volgens de laatste normen en voorschriften en maken we indien nodig ook lichtberekeningen en installatietekeningen. 

Verlichting

In elke ruimte

Elke zakelijke klant kan bij ons terecht voor een lichtplan of advies voor zijn winkel, kantoor, fabriekshal, school of instelling. Ook om energie te besparen, te verduurzamen of een nieuwe look te creëren met verlichting. Neem eens contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en welke kosten u kunt besparen met ledverlichting. 

Neem contact op

Ook uw interieur verdient een lichtplan

Zakelijk en particulier


Vrijblijvende afspraak inplannen
Neem contact op met Lichtkunde