Kantoor lichtplan

Kennismaken

Als (binnenhuis)architect, tuinarchitect, bouwbedrijf of interieurbouwer op zoek naar verlichtingsadvies voor het project van uw klant? Of op zoek naar een professioneel lichtplan voor uw kantoor? Dan werken we graag met u samen om dat perfect te kunnen realiseren. Een kantoor lichtplan maken we naar aanleiding van een gesprek of na het verkrijgen van de tekeningen en plattegronden. Vooral bij nieuwbouw is het voor beide partijen een voordeel om in een vroeg stadium betrokken te worden bij het ontwerp.

Maak een afspraak
lichtplan-kantoor

Wij werken met u samen

Lichtplan

Wij werken veel samen met installateurs en maken bijvoorbeeld een lichtplan voor kantoor of geven advies over bijvoorbeeld spots of sfeerverlichting. We adviseren u graag bij de invulling van de functie van het licht, energiebesparingen en natuurlijk de sfeer van de verlichting bij u op kantoor of voor uw project. Dat levert voor alle partijen voordelen op, het bespaart tijd, kosten én geeft de klant net dat beetje extra aandacht waar behoefte aan is. Als dealer van veel bekende merken kunnen we deze verlichting ook leveren aan installateurs. Uiteraard werken we volgens de laatste normen en voorschriften en maken we indien nodig ook lichtberekeningen en installatietekeningen. 

lichtplan-kantoor

In elke ruimte

Verlichting

Elke zakelijke klant kan bij ons terecht voor een lichtplan of advies voor zijn winkel, kantoor, fabriekshal, school of instelling. Ook om energie te besparen, te verduurzamen of een nieuwe look te creëren met verlichting. Neem eens contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en welke kosten u bijvoorbeeld met een kantoor lichtplan kunt besparen met ledverlichting. 

Neem contact op
lichtplan-kantoor