wat doen wij

Hoe wij werken?

Werkwijze

Lichtplan

Voor het maken van een lichtplan gaan we als volgt te werk: allereerst vindt het kennismakingsgesprek plaats. Daarna volgt het eerste ontwerp. Wanneer het ontwerp af is, wordt deze gepresenteerd. Is het ontwerp helemaal naar wens? Dan geeft u akkoord en gaan we over tot levering, begeleiding en eventueel montage van de verlichting.

Meer over het particulier lichtplan

Advies

Laat u adviseren

Naast het maken van lichtplannen zijn we ook graag bezig met adviseren en verkopen van verlichting. Bent u al lang op zoek naar een mooie hanglamp boven de keukentafel of mist u op sommige plekken verlichting? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag langs voor een lichtplan voor uw keuken of ontvangen een plattegrond en/of foto’s en wij maken een voorstel voor u. Wilt u graag onze lampen bekijken, dan kunnen we u meenemen naar showrooms van de meest bekende verlichtingsleveranciers in het ETC te Culemborg van de Woonindustrie in Utrecht.

Producten

Ledverlichting

Het toepassen van ledverlichting hebben we al voor veel klanten verzorgd. Denk bijvoorbeeld aan scholen, fabrieken, kantoren en woningen. We werken samen met leveranciers die een kwalitatief goed product leveren en laten het monteren door onze vaste montagedienst. Eerst maken we een advies en berekening met terugverdientijd en de kosten. Bent u benieuwd wat u kunt besparen en wat uw bijdrage kan zijn aan een duurzamere samenleving? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor een vrijblijvende afspraak.

 

Lichtplan

Duurzame oplossingen

In elk lichtplan of lichtadvies komt onze visie op duurzaam ondernemen (MVO) naar voren. Dit ziet u direct terug in een zo laag mogelijk en duurzaam energieverbruik en door gebruik te maken van duurzame energiebronnen. We kunnen dit ook verder uitbreiden met een advies voor zonnepanelen. Kortom, op welke manier dan ook een lichtadvies nodig? Een sfeervol lichtplan voor de woonkamer of functionele verlichting in de keuken? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons op 085 – 10 44 664.

Neem contact op

Ook uw interieur verdient een lichtplan

Zakelijk en particulier


Vrijblijvende afspraak inplannen
Neem contact op met Lichtkunde