Micro ubo round focus

Tal

Micro ubo round focus

De productfamilie Obo/Ubo omvat de vloerspots van TAL die geschikt zijn voor zowel binnen als buiten. Het verschil tussen deze twee armaturen schuilt in het feit dat bij Ubo de vloerspot volledig gelijk ligt met de vloer terwijl bij Obo het afgeschuinde randje van de spot op de vloer ligt. De vloerspots zijn beschikbaar in twee formaten: micro en mini. Micro Obo/Ubo is de kleinste telg in de reeks en heeft een diameter van slechts 55 mm.

Mini Obo en Ubo zijn op hun beurt leverbaar in ronde of vierkante vorm en beschikken over verschillende gradenbundels. Zo kan je met een nietig vloerspotje een boom of gevel uitlichten. Met een vloerspot uit de familie Obo/Ubo creëer je diepte en sfeer in de tuin, inkomhal, oprijlaan, terras of patio.

Alle vloerspots hebben een beschermingsgraad van maar liefst IP67 en zijn beschikbaar in silver ano of geborsteld inox 316 dat bovendien elektrolytisch gepolijst wordt voor de best mogelijke bescherming tegen de elementen. De vloerspotjes zijn bovendien zeer gemakkelijk in te bouwen dankzij een inbouwkit.

Informatie aanvragen

Deze lamp aanschaffen?

Neem contact op met Jaco Goudriaan!

Specificaties

Merk

Tal

Doorsnede

55 mm

Diepte

70 mm

Materiaal

Stainless steel + focus black ano

Soort lichtbron

LED 3.82W 350mA

Daarom kies je voor Lichtkunde

  • Voor ieder wat wils uit ons uitgebreide assortiment

  • Het beste advies van onze gemotiveerde specialisten

  • Betalen op factuur

"*" geeft vereiste velden aan