Verlichting

Lichtplan buitenverlichting

Lichtadvies

Verlichting in huis

Een lichtplan laten maken bestaat niet alleen uit het technisch advies maar ook adviseren we u over de juiste verlichting voor de verschillende ruimtes, zoals de woonkamerkeuken, tuin, kantoor, enzovoorts. We hebben binnen- en buitenverlichting in diverse stijlen van topdesigners. De stijl zijn industrieel, prachtig Italiaans design, strak en modern, tijdloos klassiek, vintage look en eveneens prachtig design van Nederlandse bodem.

Besparing

Ledverlichting

Hoeveel kunt u besparen op uw energiekosten? Dat is een vraag die vaak naar voren komt bij een lichtadvies gesprek. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste led-technologieën en verkopen de mooiste en de beste ledverlichting van oonder andere Segula. Hiermee heeft u het licht van de vertrouwde gloeilamp met de minimale energiekosten van ledverlichting. En minstens zo belangrijk, u verduurzaamt hiermee uw ruimte!

Lichtniveau

Soorten licht

We verdelen de verlichting in drie soorten verlichting: diffuus, direct en indirect licht. Diffuus licht is licht dat in alle richtingen wordt verspreid. Dit effect wordt bereikt door gebruik te maken van een matte lichtbron. Dat doen we met een lichtdiffusor zoals een mat glas of een matte semitransparante kunststof. Bij direct licht valt het licht rechtstreeks op het te verlichten oppervlak. Het licht bezit dus een richting. Meestal is er een directe inkijk in de lamp mogelijk dat tot verblinding kan leiden. Daarom wordt er vaak gewerkt met lagere vermogens. Bij indirect licht wordt het licht eerst weerkaatst tegen een wand of plafond. Om hierbij een goed effect en aanvaardbaar lichtniveau te bereiken, moeten de wanden en plafond uitgevoerd zijn in een licht kleur. Hierbij is juist een hoger vermogen aan verlichting nodig.

Advies

Afspraak maken

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en we schuiven graag bij u aan tafel om uw plannen en wensen te bespreken!

Wij geven u verlichtingsadvies

Zakelijk en particulier

Neem contact op met Lichtkunde