Verkoop

Voor elke wens een oplossing

Inspiratie

Passend advies

Een mooie lamp gezien op onze website? Of iets gezien in een woonmagazine? Door onze contacten met ontwerpers en leveranciers in het binnen- en buitenland kunnen we bijna elke wens vervullen. Van klassiek tot modern, van industrieel tot Italiaans design. In elke prijsklasse en voor binnen, buiten of voor uw kantoor! Meer weten? Neem contact met ons op voor een passend advies.

Doe hieronder inspiratie op uit een aantal van onze prachtige merken.

Passend advies inwinnen

Design

Interieuradvies

Doordat we tijdens gesprekken bij de klant steeds vaker de vraag kregen om mee te denken over de rest van het interieur zijn we sinds kort begonnen met het maken van een interieuradvies. Het is een goede aanvulling op ons lichtadvies en we kunnen op die manier echt een sfeervol interieur creëren.

Als u daarvan gebruik wilt maken ontvangt u van ons een compleet ontwerp voor inrichting én verlichting,  wat perfect op elkaar afgestemd is. Vervolgens nemen we de klant mee naar showrooms waar deze meubels en verlichting te zien zijn en komen zo tot een definitief interieurontwerp.  Na het leveren daarvan kunnen we het interieur helemaal afmaken met passende decoraties.

Hieronder ziet u sfeerbeelden van merken waar we graag mee samenwerken.

Voor meer informatie neem contact met ons op

Ook uw interieur verdient een lichtplan

Zakelijk en particulier


Vrijblijvende afspraak inplannen
Neem contact op met Lichtkunde