Buitenverlichting

Lichtplan buitenverlichting

Buiten

Sfeervolle verlichting

Na de aanleg van een prachtige tuin blijkt vaak niet voldoende aandacht aan de buitenverlichting te zijn besteed. Of er wordt gedacht: dat komt later wel. Om dit te voorkomen maken we graag een lichtplan van uw tuin naast, of in combinatie met het tuinontwerp. Wanneer dit op elkaar aansluit komt het ontwerp én het lichtplan het beste tot zijn recht en vult het elkaar naadloos aan.

Smaak

Tuinverlichting

De keuze van tuinverlichting blijft altijd een persoonlijke smaak. Voor een goede sfeer rondom het huis en de tuin wordt in het algemeen gekozen voor een stijl die naadloos past bij het ontwerp van huis en tuin. In onze lichtplannen houden we daar rekening mee. Tevens is het belangrijk om te weten waar het buitenleven zich vooral afspeelt en welke aspecten belangrijk zijn voor de klant.

Merken

Onze merken

We zijn dealer van de prachtige designverlichting merken Royal Botania, Tal en Wever en Ducré. Deze tuinverlichting passen we vaak toe in onze lichtplannen, omdat het een hoogwaardige kwaliteit heeft in combinatie met natuurlijk materialen en een modern design. Maar ook diverse andere merken tuinverlichting nemen we op in ons lichtplan, mits het voldoet aan onze kenmerken: sfeer, kwaliteit en duurzaamheid!

Lichtplan

Buitenverlichting

De basis voor het lichtplan van de buitenverlichting vormt het tuinontwerp met daarop de terrassen, beplanting en bijvoorbeeld het zwembad. Aan de hand daarvan bepalen we in het lichtplan de toepassing van de verlichting. Functionele verlichting voor duidelijk zicht bij de oprit, trap, het tuinpad en als inbraakpreventie. Accentverlichting bij onderdelen die extra aandacht verdienen, zoals een ornament of een grote boom. En niet te vergeten de sfeerverlichting voor de juiste subtiele sfeer bij bijvoorbeeld terras of zithoek. Neem in een vroeg stadium van het tuinontwerp contact met ons op om tot een prachtig én praktisch verlicht eindresultaat te komen!

Ook uw interieur verdient een lichtplan

Zakelijk en particulier


Vrijblijvende afspraak inplannen
Neem contact op met Lichtkunde