Projectverlichting

Nieuwbouw

Projectverlichting nodig in uw nieuwbouwproject of aanpassing van een winkel, hotel, kantoor of industriehal? In dit vakgebied geven wij al jaren verlichtingsadvies. Wij helpen u graag met een doordacht lichtplan en een passend advies. Hoe gaan wij te werk? Samen met u kijken we naar de mogelijkheden voor de juiste projectverlichting. Bij een lichtplan voor nieuwbouw gaan we stapsgewijs te werk. Dat begint bij een oriënterend kennismakingsgesprek, we kijken naar de functie van de verlichting, wie er gebruik van gaat maken en tevens welk design er past binnen het pand.

Projectverlichting

Lichtplan

De input vanuit het kennismakingsgesprek werken we uit in een deskundig lichtplan met oog voor detail. Overleg met de architect en installateur is een must om tot een goed verlicht eindresultaat te komen. Levering en eventuele montage van de verlichting is uiteraard ook mogelijk en daarvoor maken we een duidelijke en scherpe offerte voor u. Zo realiseren we ons concept “van lichtplan naar licht”.

Projectverlichting

Merken

Lichtkunde is dealer van verse toonaangevende merken projectverlichting zoals TAL, Wever, Ducré en Royal Botania. Op die manier leveren we kwaliteitsverlichting waar u jaren plezier van heeft. Daarnaast gebruiken we ook vaak mooie designlampen uit Italië, Portugal en andere landen in onze lichtplannen om juist met een unieke lamp een echte blikvanger te creëren. Heeft u een andere lamp of een ander merk in gedachten? Alles is mogelijk, mits kwaliteit gewaarborgd staat. Voor de industrie gaat het vaak om grote aantallen. Om die reden werken we samen met leveranciers van kwalitatieve, functionele verlichting, die we leveren tegen scherpe prijzen.

Energiebesparing

Duurzaam

Natuurlijk kijken we altijd welke energiebesparing er mogelijk is en passen we zoveel mogelijk duurzame verlichting toe. Daarnaast zorgen we dat alles voldoet aan de NEN-normen. Ook voor een duurzame aanpassing van uw bestaande verlichting kunt u bij ons terecht. Wij maken een lichtberekening om te bekijken hoeveel energie u verbruikt én hoeveel u kunt besparen. Waarschijnlijk kunt u al een enorm voordeel halen door de overstap naar de meest zuinige ledlampen.