Projectverlichting nodig in uw nieuwbouwproject? Nieuwbouw of aanpassing van een winkel, hotel, kantoor of industriehal? In dit vakgebied geven wij al jaren verlichtingsadvies. Wij werken van lichtplan naar licht….

Lichtplan en advies

Verlichting lastig ? Wij helpen u graag met een doordacht lichtplan en een passend advies. Hoe gaan wij te werk? Samen met u kijken we naar de mogelijkheden voor de juiste projectverlichting. Bij nieuwbouw gaan we stapsgewijs te werk. Dat begint bij een oriënterend kennismakingsgesprek, we kijken naar de functie van de verlichting, wie er gebruik van gaat maken, maar ook welk design er past binnen het pand. Dat werken we uit in een deskundig lichtplan met oog voor detail. Overleg met de architect en installateur is een must om tot een goed verlicht eindresultaat te komen. Levering en eventuele montage van de verlichting is uiteraard ook mogelijk en daarvoor maken we een duidelijke en scherpe offerte voor u. Zo realiseren we ons concept “van lichtplan naar licht”.

Merken projectverlichting

Als dealer van diverse toonaangevende merken projectverlichting zoals TAL, Wever en Ducré, Royal Botania leveren we kwaliteitsverlichting waar u jaren plezier van heeft. Daarnaast gebruiken we ook vaak mooie designlampen uit Italië, Portugal en andere landen in onze lichtplannen om juist met een unieke lamp een echte blikvanger te creëren. Heeft u een andere lamp of merk in gedachten? Alles is mogelijk, mits kwaliteit gewaarborgd staat.
Voor de industrie gaat het vaak om grote aantallen, daarvoor werken we samen met leveranciers van kwalitatieve, functionele verlichting, welke we leveren tegen scherpe prijzen.

Duurzame verlichting en energiebesparing

Natuurlijk kijken we altijd welke energiebesparing er mogelijk is en passen zoveel mogelijk duurzame verlichting toe. Daarnaast zorgen we dat alles voldoet aan de NEN normen. Maar ook voor een duurzame aanpassing van uw bestaande verlichting kunt u bij ons terecht. Wij maken een lichtberekening om te kijken hoeveel energie u verbruikt én hoeveel u kunt besparen. Waarschijnlijk kunt u al een enorm voordeel halen door de overstap naar de meest zuinige Led lampen.
Bekijk voorbeelden van onze projectverlichting eens om een indruk te krijgen van onze licht creaties en neem contact op voor een kennismaking!

Wij zijn Lichtkunde, experts in het creëren van licht en sfeer.

Afspraak maken?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak en we schuiven graag bij u aan tafel om uw plannen en wensen te bespreken!

Ga naar contact