Particulier

Particulier lichtplan

Lichtplan

Kennismakingsgesprek

Een lichtplan start met een eerste kennismaking. We bespreken onder andere de persoonlijke stijl, de functies van de te verlichten ruimtes en bekijken (als dat mogelijk is) de locatie. Wilt u liever bij ons op kantoor langskomen, dan bent u van harte welkom. Na dit gesprek ontvangt u een voorstel met de prijs voor uw lichtplan. De prijs voor een lichtplan begint vanaf €250,-. Dit is onder andere afhankelijk van het aantal ruimtes en of u het ontwerp in 2D of 3D wilt ontvangen.

Kennismakingsgesprek inplannen

Het idee

Eerste ontwerp

We hebben nu een goede indruk gekregen en in combinatie met uw specifieke wensen en budget is dat de inspiratie voor ons ontwerp. Deze bestaat uit een lichtplan met de positie en functie van de verlichting én een visualisatie van de sfeer die dit geeft. Daarnaast maken we een plattegrond waarop de verlichting is ingetekend.

Ontwerp

De presentatie

We maken een afspraak om dit ontwerp te presenteren. Dat gebeurt (meestal) bij ons op kantoor. U ziet tot in detail wat we adviseren met betrekking tot het licht in en om uw woning of bedrijfspand. In het 3D-ontwerp kunt u zelfs virtueel rondkijken in de ruimtes. Dit is ook het moment om nog wat kleine aanpassingen te doen en te kijken of de sfeer u aanspreekt. Aan de hand van deze input maken we het definitieve ontwerp en de offerte klaar. Dit ontvangt u digitaal, zodat u het thuis ook nog rustig kunt bekijken.

Proces

Van begin tot eind

Is het ontwerp helemaal naar wens of misschien zelfs boven verwachting? Dan verzorgen wij graag de uitvoering daarvan. We bestellen en leveren de lampen en ook de montage kunt u door onze ervaren monteur laten doen. Met onze achtergrond, ervaring en kennis is het zelfs mogelijk dat wij de gehele elektrotechnische installatie, van ontwerp tot realisatie, voor uw (nieuwbouw)woning verzorgen.

Neem contact op

Wij geven u verlichtingsadvies

Zakelijk en particulier

Neem contact op met Lichtkunde