Over ons

Wie is Lichtkunde

Eigenaar

Jaco Goudriaan

Natuurlijk bent u benieuwd wie dat lichtadvies geeft. Daarom een korte kennismaking. Het gezicht achter Lichtkunde is Jaco Goudriaan. Samen met zijn team ontwerpen ze de mooiste lichtplannen. Door een jarenlange ervaring in de installatiewereld en een steeds groter wordende passie voor licht en interieur is Lichtkunde ontstaan. Om echt alles te weten over het ontwerpen van een lichtplan heeft Jaco de opleiding HBO Lichtontwerp gevolgd en mag zich nu Lichtontwerper noemen. Begonnen vanuit een passie en nu een deskundig en ervaren lichtontwerpbureau met een persoonlijke en flexibele aanpak.

Jaco van Lichtkunde

Quote

Jaco aan het woord

“Vaak zie ik dat er te laat of te weinig aandacht wordt besteed aan de basisverlichting. Dat is jammer, want juist in de beginfase van nieuw- en verbouw kunnen we alles nog regelen qua plaats en functie van bijvoorbeeld de inbouwspots. Door ons al vroeg in het traject mee te laten denken kunt u ook optimaal gebruik maken van onze kennis en daardoor weer besparen in (energie)kosten en materiaal.”

Praktisch

Van ontwerp tot installatie

U houdt van korte lijntjes? Dan kan het praktisch zijn om de hele elektrotechnische installatie bij ons neer te leggen. We maken dan ook alle installatietekeningen en berekeningen en verzorgen de contacten met aannemer en installateur. Dus echt van ontwerp tot installatie. Naast dit soort projecten zijn we ook graag bezig met het kleinere werk. Als u net even wat lampen mist in uw woning of advies wilt over duurzame (led)verlichting helpen wij u graag. Het is precies die mix van “grote en kleine” vragen dat ons werk elke dag weer leuk en interessant maakt.

Neem contact op

Wij geven u verlichtingsadvies

Zakelijk en particulier


Vrijblijvende afspraak inplannen
Neem contact op met Lichtkunde