Over ons

Wie zijn wij?

Lichtontwerper

Jaco Goudriaan

Het leukste aan mijn werk als lichtontwerper is het contact met de klanten. We begeleiden de klant van het ontwerp tot oplevering en je krijgt daardoor echt een relatie met de klant. Vaak heb ik bij een eerste gesprek al een goed idee waar de klant naar op zoek is en welke stijl verlichting bij hen past. Als we dit dan uitgewerkt hebben in een lichtontwerp en het presenteren in een 3D visualisatie bij ons op kantoor blijkt dit bijna altijd te kloppen. De opmerking die ik dan vaak hoor is: “Wat zijn we blij dat we dit aan jullie overgelaten hebben, dit hadden we zelf nooit kunnen bedenken”. Het proces van kennismaken, ontwerpen en realiseren blijft steeds weer een mooie uitdaging voor mij.

Lichtadviseur en interieurstylist

Lisa van Holland

De eindstage van mijn studie Marketing en communicatie heb ik bij Lichtkunde gedaan. Ik was direct al enthousiast over het bedrijf, omdat ik altijd al interesse heb gehad in alles wat met interieur te maken heeft. Het beviel van beide kanten zo goed dat ik een baan aangeboden kreeg, waar ik natuurlijk direct ja op zei. Het leuke aan mijn werk is dat ik nu verkoop en interieur kan combineren. De afwisseling en uitdaging die elk nieuw project weer heeft. Jaco zit bij de klant aan tafel en maakt het eerste ontwerp en daarna werk ik het project uit in een 3D lichtplan en maak ik de bijbehorende offertes. Na het volgen van een lichtopleiding heb ik ook de opleiding Interieurontwerpster gedaan, zodat ik een nog beter totaalplaatje kan creëren. Natuurlijk in eerste plaats de verlichting, maar ook de bijpassende kleuren, stoffen en meubels voor in het 3D ontwerp. Daarnaast houd ik de website en social media up to date met onze nieuwste projecten, nieuwe collecties en algemene informatie.

Lichtadviseur en marketing

Henrike Goudriaan

Samen met Jaco ben ik in 2013 begonnen met Lichtkunde. Vanaf het eerste moment was het voor ons beide een juiste stap. Waar Jaco vooral het contact met de klanten onderhoud, werk ik achter de schermen mee aan het uitwerken van lichtplannen en marketingactiviteiten, zoals bijvoorbeeld op Instagram waar we de mooiste verlichting laten zien. Daarnaast ben ik steeds op zoek naar nieuwe merken en collecties die vernieuwend zijn en passen bij ons bedrijf en onze klanten. Ook bezoeken we samen met ons team beurzen en leveranciers om zelf ook de laatste trends en ontwikkelingen te zien. Dat kan ook met een klant zijn die graag de verlichting wil zien en uitzoeken. Kortom, veel afwisseling en gezelligheid!

Neem contact op

Ook uw interieur verdient een lichtplan

Zakelijk en particulier


Vrijblijvende afspraak inplannen
Neem contact op met Lichtkunde