Eén van onze favorieten!

Wever & Ducré

Het verlichtingsmerk Wever en Ducré is absoluut één van de favoriete merken van Lichtkunde. Als specialisten in verlichtingsplannen en lichtadviezen verwerken we lampen van Wever en Ducré regelmatig in onze adviezen. Sterker nog. We leveren deze lampen ook vaak voor uiteenlopende projecten.

Wever en Ducré kent al een lange geschiedenis die begint in de jaren ’80, toen een aantal jonge Belgen besloten om samen een bedrijf op te richten in de verlichtingssector. Het was nog een grote vraag hoe dit bedrijf moest gaan heten. Omdat er twee talen gesproken werden en ze niet wilde kiezen tussen beide talen is er na veel sparren en aan de hand van een gevonden document het volgende ontstaan:  WErklust, VERtrouwen, ENthousiasme, DUrf en CREativiteit. En zo is de naam Wever en Ducré ontstaan. De 5 pijlers waar de naam uit voorkomt geven nog altijd een goed beeld van het merk en daarom werken we als Lichtkunde na zoveel jaren nog graag met dit merk.

Wever & Ducre staat voor trendy collectie verlichting. Lichtkunde levert van Wever & Ducré:

  • Inbouwspots
  • Opbouwspots
  • Hanglampen
  • Wandlampen
  • Buitenlampen

Maar ook technisch is het een goed product en dat vinden we bij Lichtkunde zeker zo belangrijk, net als levensduur en duurzaamheid van de lampen. Snelle levering vanuit het magazijn en altijd zorgvuldig en fraai verpakt maakt dat hun slogan “From Belgie with Love” helemaal waargemaakt wordt. De passie en deskundigheid die we als Lichtkunde altijd weer toepassen in onze lichtontwerpen gaan daarom ook perfect samen met de verlichting van Wever & Ducré. In onze lichtplannen maken we vaak gebruik van de inbouwspots, wandlampen en hanglampen van Wever & Ducré, maar ook voor railverlichting en railspots grijpen we vaak naar dit merk. En niet te vergeten de buitenverlichting; duurzaam met een mooi strak design. De Wiro hanglamp is wat ons betreft echt een topper in de collectie. Altijd als we een model uit deze collectie van Wever & Ducré als hanglamp of vloerlamp voorstellen is de klant enthousiast. Een eenvoudig, maar wel bijzonder design met een hele sfeervolle en tijdloze uitstraling.

Bekijk alle lampen van Wever & Ducré

Daarom kies je voor Lichtkunde

  • Voor ieder wat wils uit ons uitgebreide assortiment

  • Het beste advies van onze gemotiveerde specialisten

  • Flexibele betaalmogelijkheden

Stel ons een vraag

"*" geeft vereiste velden aan