Masterlight

Na een bezoek aan de prachtige showroom van Masterlight in Tegelen waren we er snel over uit, dit bedrijf past goed bij Lichtkunde. Een Nederlands bedrijf wat al bestaat sinds 1987 met kwaliteit design verlichting in zowel modern als klassieke stijl.
Masterlight heeft vooral veel hanglampen, staande lampen en wandlampen, maar ook lampenkappen in prachtige stofsoorten en bijpassende kussens. Masterlight heeft een collectie met veel glas en karakteristiek materialen, zoals goud en brons. Een hanglamp die we graag in onze lichtplannen voorstellen is de Esmee ring. Een mooi robuust ring armatuur in prachtige brons afwerking, echt een eyecatcher.
En wil een klant de lamp graag in het “echt” zien is het mogelijk om de showroom te bezoeken van Masterlight om de betreffende lamp even te zien en te voelen. Naast decoratieve verlichting is Masterlight ook een goede leverancier van onze projectverlichting, doordat ze zelf produceren is het mogelijk lampen op maat te maken en zo voor elk kantoor, winkel of welke ruimte ook een perfect armatuur te leveren.