Verlichtingsplan woonkamer

Interieur

Verlichting kan een interieur maken of breken. Vaak wordt er niet gedacht aan een lichtplan voor de woonkamer. Dat is spijtig omdat u uzelf behoorlijk beperkt in de mogelijkheden en sfeer die verlichting biedt in bijvoorbeeld de woonkamer. De plek waar ontspanning en sfeer zo belangrijk is. Laat al in een vroeg stadium een verlichtingsplan voor uw woonkamer maken: wij hebben daar alle kennis voor in huis en maken graag een creatief en doordacht lichtadvies voor uw woonkamer.

Meer informatie over een lichtplan
lichtplan-woonkamer

Verlichting woonkamer plan

Verschil

Het is belangrijk om te weten dat er verschillende soorten licht zijn. Er is direct licht, indirect licht, diffuus licht, accentlicht of sfeerlicht. Een goede combinatie van deze soorten verlichting geeft u het meest aangename licht in uw woonkamer. Samen met u denken wij graag mee welke verlichting het beste in uw woonkamer past. Wilt u meer weten over een lichtplan voor uw woonkamer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvend contact opnemen
lichtplan-woonkamer

Advies verlichting woonkamer

Gezellig

We kijken eerst wanneer én hoe u uw tijd doorbrengt in de woonkamer en aan de hand daarvan maken we een lichtplan voor de woonkamer dat past in uw woonsituatie en dat zorgt voor een gezellige sfeer. Ook zorgen we dat de verlichting functioneel is en genoeg licht creëert voor uw bezigheden. Belangrijk is dat u in uw woonkamer lekker kunt lezen met een directe lichtbundel op uw boek en tegelijkertijd de rest van de kamer echt sfeer geeft met indirect, diffuus en/of accentlicht. Samen met u nemen wij het verlichtingsplan van uw woonkamer door om een juiste sfeer te creëren.

 

lichtplan-woonkamer

Designverlichting

Stijlvol

Natuurlijk is het design van een lamp of spot ook erg belangrijk, designverlichting maakt uw interieur echt af en geeft stijl aan een woning. U moet er gemak van hebben, maar er ook graag naar willen kijken. Daarom passen wij in ons lichtplan verlichting toe die aansluit op uw smaak en interieur en slaapkamer en verassen we u met een creatieve oplossing of eyecatcher die net het verschil maakt in uw interieur. Hiervoor maken we gebruik van kwalitatieve designverlichting welke perfect passen in hetgeen wij voor staan. Kwaliteit, functioneel en stijlvol. Overigens creëren we niet alleen een lichtplan voor woningen, maar we creëren ook een zakelijk lichtplannen voor bijvoorbeeld uw kantoor.

verlichtingsplan-woonkamer