Woonkamer

Verlichtingsplan woonkamer

Interieur

Lichtplan woonkamer

Verlichting kan een interieur maken of breken. Vaak wordt er niet gedacht aan een lichtplan voor de woonkamer. Dat is spijtig omdat u uzelf behoorlijk beperkt in de mogelijkheden en sfeer die verlichting biedt in bijvoorbeeld de woonkamer. De plek waar ontspanning en sfeer zo belangrijk is. Laat al in een vroeg stadium een verlichtingsplan maken: wij hebben daar alle kennis voor in huis en maken graag een creatief en doordacht lichtadvies voor uw woonkamer.

Meer informatie over een lichtplan

Verschil

Woonkamerverlichting

Het is belangrijk om te weten dat er verschillende soorten licht zijn. Er is direct licht, indirect licht, diffuus licht, accentlicht of sfeerlicht. Een goede combinatie van deze soorten verlichting geeft u het meest aangename licht in uw woonkamer. Samen met u denken wij graag mee welke verlichting het beste in uw woonkamer past. Wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvend contact opnemen

Gezellig

Advies verlichting woonkamer

We kijken eerst wanneer én hoe u uw tijd doorbrengt in de woonkamer en aan de hand daarvan maken we een lichtplan dat past in uw woonsituatie en dat zorgt voor een gezellige sfeer. Ook zorgen we dat de verlichting functioneel is en genoeg licht creëert voor uw bezigheden. Belangrijk is dat u in uw woonkamer lekker kunt lezen met een directe lichtbundel op uw boek en tegelijkertijd de rest van de kamer echt sfeer geeft met indirect, diffuus en/of accentlicht. Samen met u nemen wij het lichtplan door om een juiste sfeer te creëren.

 

Stijlvol

Designverlichting

Natuurlijk is het design van een lamp of spot ook erg belangrijk, designverlichting maakt uw interieur echt af en geeft stijl aan een woning. U moet er gemak van hebben, maar er ook graag naar willen kijken. Daarom passen wij in ons lichtplan verlichting toe die aansluit op uw smaak en interieur en verassen we u met een creatieve oplossing of eyecatcher die net het verschil maakt in uw interieur. Hiervoor maken we gebruik van kwalitatieve designverlichting welke perfect passen in hetgeen wij voor staan. Kwaliteit, functioneel en stijlvol.

Ook uw interieur verdient een lichtplan

Zakelijk en particulier


Vrijblijvende afspraak inplannen
Neem contact op met Lichtkunde