Prettig thuiskomen

Verlichtingsplan tuin

Met een lichtplan voor uw tuin houdt u ook rekening met het exterieur van uw woning. Bovendien is het prettig thuiskomen in een woning die buiten mooi en sfeervol verlicht is. Lichtkunde kan voor het exterieur van zowel particulieren als zakelijke klanten een lichtplan maken. U kunt daarbij het hele ontwerp tot en met de installatie uit handen geven. Gaat u binnenkort verbouwen of bent u net begonnen, neem dan vooral contact met ons op. Met name in de beginfase van een verbouwing zijn er veel mogelijkheden van onze verlichting qua plaats en functionaliteit.

Contact opnemen
lichtplan-tuin

Maak een afspraak

Werkwijze

Wanneer u interesse heeft een lichtplan voor uw tuin te laten ontwerpen, maken we graag eerst kennis met u. Als dit goed bevalt, gaan we aan de slag met het uitwerken van het eerste ontwerp. Dit ontwerp presenteren we vervolgens aan u. Indien u akkoord gaat, volgt de levering, begeleiding en montage van het verlichtingsplan van uw tuin. De tijdens het lichtplan gebruikte tuinverlichting van Lichtkunde is altijd een duurzame oplossing. Het energieverbruik is zo laag mogelijk omdat we gebruik maken van duurzame energiebronnen. Tijdens ons advies maken we eveneens een berekening. Hierin nemen we de kosten en de terugverdientijd op van ons verlichtingsplan voor uw tuin.

Maak een afspraak
lichtplan-tuin

Prachtige uniformiteit

Producten

Naast het laten maken van een lichtplan voor uw tuin, kunt u ook een lichtplan laten maken voor uw woonkamer , een lichtplan voor uw slaapkamer of een lichtplan voor uw keuken. Op die manier krijgt u een prachtige uniformiteit in zowel uw ex- als interieur. Naast een lichtplan laten maken, verkopen wij ook verlichting in nagenoeg elke stijl. Dus of u nu op zoek bent naar een lamp in klassieke of moderne stijl met een industrieel of Italiaans design, u vindt het bij Lichtkunde. Wilt u wel eens wat anders met uw verlichting? Als u uw lampen wilt vervangen, kunt u ook langskomen voor passend advies. 

Op onze website kunt u inspiratie opdoen door een kijkje te nemen bij onze recent opgeleverde projecten. U ziet hier zowel zakelijke klanten als particuliere woningen staan. Per project geven we een korte beschrijving wat we voor de klant hebben gerealiseerd. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak en we komen bij u langs om alle mogelijkheden met u te bespreken. 

Bekijk onze projecten
lichtplan-tuin