Een lichtplan voor uw slaapkamer

Lichtplan

Een slaapkamer is meer dan alleen een plek waarin wordt geslapen. In een slaapkamer start en eindigt de dag. Zo vervult een slaapkamer een hoop functies. Een lichtplan voor uw slaapkamer start met een eerste kennismaking. Tijdens deze kennismaking wordt onder andere de persoonlijke stijl, de functies van uw slaapkamer en de ruimte besproken.

Maak een afspraak

Persoonlijk lichtadvies slaapkamer

Persoonlijk

Bij de verschillende functies die een slaapkamer vervuld kunt u denken aan het wakker worden, omkleden, het opmaken aan een kaptafel of het lezen van een boek voor het slapen gaan. U kunt bij ons terecht voor persoonlijk lichtadvies voor uw slaapkamer op maat, om uw woning te verduurzamen of om een nieuwe look te creëren. Wij denken graag over alles met u mee.

Van start tot realisatie

Proces

Na een kennismakingsgesprek ontvangt u van ons een voorstel met ons lichtplan voor uw slaapkamer en een kostenoverzicht. Daarnaast verzorgen wij een uitleg van de werkzaamheden waar het lichtplan uit zal bestaan. Dit lichtplan maken we in een 3D programma, zodat u als het ware door uw eigen toekomstige slaapkamer kunt wandelen en het effect van de verlichting kunt beleven.

Neem contact op met Lichtkunde

Interieuradvies op maat

Slaapkamer lichtadvies

We krijgen van onze klanten steeds vaker de vraag om mee te denken over de rest van het interieur. Daarom zijn wij sinds kort ook begonnen met het maken van interieuradvies. Zo kunnen wij uw lichtplan voor slaapkamer in combinatie met de juiste verlichting tot een sfeervol geheel maken. Als u daarvan gebruik wilt maken ontvangt u van ons een compleet ontwerp voor inrichting én verlichting, wat perfect op elkaar is afgestemd

Neem contact op