Lichtplan maken voor uw nieuwbouwwoning

Verlichting

Bent u de trotse eigenaar van een nieuwbouwwoning? Denk dan eens na oom een lichtplan te maken voor uw nieuwbouwwoning. U profiteert van verschillende voordelen als u een lichtplan door Lichtkunde laat maken voor uw nieuwbouwwoning. Door onze jarenlange ervaring kunt u er zeker van zijn dat u een zeer sfeervolle woning krijgt als het gaat om de verlichting. Bij het maken van het lichtontwerp wordt al snel duidelijk waar de lichtpunten het beste geplaatst kunnen worden. Op die manier besparen we direct flink op uw energiekosten. Wij worden graag zo snel mogelijk betrokken in het bouwproces van uw woning omdat in het begin nog alles mogelijk is qua materiaal en functionaliteit.

Contact opnemen
lichtplan-nieuwbouwwoning

nieuwbouwwoning

lichtplan

Voordat we beginnen met het ontwerpen van een lichtplan voor uw nieuwbouwwoning, maken we graag kennis met u. Is het al mogelijk om de locatie te bezoeken waar het lichtplan voor gemaakt wordt, dan organiseren we dat. We bespreken uw persoonlijke stijl, de functionele aspecten van het lichtplan en uw budget. Op die manier krijgt u dus een lichtplan op maat! Als we alles in kaart hebben gebracht, brengen wij een offerte uit. Gaat u akkoord, dan gaan we aan de slag met het ontwerpen van het lichtplan voor de nieuwbouw. Dit doen we met 3D software. Dit heeft als voordeel dat u de verlichting al voordat het is aangelegd kunt bewonderen in uw huis (of het toekomstige huis als dit nog gebouwd moet worden). Ook maken we een plattegrond waarin het lichtplan is ingetekend. Bent u overtuigd van het lichtontwerp, dan dragen wij de zorg voor de uitvoering ervan. Toch liever bouwen op uw eigen elektricien? Ook dat is mogelijk.

lichtplan-nieuwbouwwoning

Lichtkunde

Over

Een lichtplan maken voor uw nieuwbouwwoning is niet het enige waarvoor u ons kunt inschakelen. Ook voor de gehele elektrotechnische installatie van uw nieuwbouwwoning en voor advies over verlichting, staan wij graag voor u klaar. Wij verkopen diverse lampen die u op uw gemak kunt bekijken in de showrooms van zeer bekende leveranciers. Wanneer u contact opneemt met Lichtkunde krijgt u Jaco Goudriaan of zijn vrouw Henrike te spreken. Samen ontwerpen zij de mooiste lichtplannen voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Geen gebouw is daarbij te gek. Van lichtplannen voor een nieuwbouwwoning tot een met een zakelijk lichtplan voor een kantoor: wij realiseren het allemaal.

Lichtplan maken voor uw nieuwbouwwoning? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag uw mogelijkheden.

Contact opnemen
lichtplan-nieuwbouwwoning