Een goed lichtplan laten maken is de basis voor uw nieuwbouw of verbouwing. Wij helpen graag om uw ruimtes sfeervol te verlichten door u het juiste lichtadvies te geven. Verlichting bepaalt de sfeer in uw woning, bedrijf, winkel, (zorg)instelling, school of welke ruimte dan ook.

Een lichtplan maken: maximaal resultaat en tevredenheid

We gaan graag planmatig te werk, voor maximaal resultaat en tevredenheid. Daarom komen we eerst bij u langs. Zodat we een gevoel krijgen bij de ruimte(s). En een beeld krijgen van uw wensen en behoeften. Op basis daarvan gaan we aan de slag. We vertalen uw informatie over de gewenste sfeer en de functie van de ruimte naar een helder lichtplan. Dit lichtplan is een optimaal samenspel van esthetische sfeerverlichting en functionele verlichting voor de ruimtes, zoals bijvoorbeeld de woonkamer en keuken. U kunt ervan op aan dat ons lichtplan technisch klopt en volledig uitvoerbaar is. En dat het zorgt voor de gewenste sfeer. Dit is te danken aan onze technische kennis en aan onze jarenlange ervaring in licht en sfeer.

Lichtplan, samen met inrichter, architect of ontwerper

Voor het ontwikkelen van een lichtplan, werken we zo nodig samen met projectinrichters, architecten en interieurontwerpers. Het doel: een goed doordacht advies. Denk daarbij ook aan slimme en duurzame verlichting. Daarvoor geven we u graag een passend lichtadvies. Benieuwd naar onze creaties? Bekijk de voorbeelden onder Projecten.

Focus op sfeer, techniek en duurzaamheid

In onze zoektocht naar het juiste licht, houden we altijd rekening met het energieverbruik. Dit kan o.a. door het toepassen van besparende technieken, zoals LED-verlichting en slimme schakelingen. Goed voor het milieu, prettig voor uw portemonnee!

Uitsluitend kwaliteitsverlichting

U moet niet alleen kunnen vertrouwen op de kwaliteit van ons lichtplan, maar ook op de kwaliteit van onze producten. Reden waarom wij uitsluitend werken met de betere merken. Ons assortiment is vanzelfsprekend groot. Voor ieders smaak en budget. U slaagt dus beslist! Producten die wij vervolgens ook monteren. Daarbij kunt u rekenen op de kennis, kunde en ervaring van onze monteurs.

Lichtkunde, experts in het creëren van licht en sfeer

Afspraak maken?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak en we schuiven graag bij u aan tafel om uw plannen en wensen te bespreken!

Ga naar contact