Lichtadvies

Elk interieur komt beter tot zijn recht met een goed lichtplan

Lichtadvies op maat

Kennismakingsgesprek

Een lichtadvies start met een eerste kennismaking. We bespreken onder andere de persoonlijke stijl, de functies van de te verlichten ruimtes en bekijken (als dat mogelijk is) de locatie. Wilt u liever bij ons op kantoor langskomen, dan bent u van harte welkom. Na dit gesprek ontvangt u een voorstel met de prijs van ons lichtplan advies. Daarnaast een uitleg van de werkzaamheden en waaruit het lichtplan advies bestaat. Het lichtplan maken we in een 3D programma, zodat u als het ware door uw (toekomstige) woning kunt wandelen en het effect van de verlichting optimaal kan beleven.

Kennismakingsgesprek inplannen
lichtadvies

Het idee

Eerste ontwerp lichtadvies

We hebben nu een goede indruk gekregen en in combinatie met uw specifieke wensen en budget is dat de inspiratie voor ons ontwerp. Deze bestaat uit een lichtplan met de positie en functie van de verlichting én een visualisatie in 3D van de sfeer die dit geeft. Daarnaast maken we een plattegrond waarop de verlichting is ingetekend.

lichtadvies

Ontwerp

Presentatie lichtplan

We maken een afspraak om dit ontwerp te presenteren. Dat gebeurt (meestal) bij ons op kantoor. U ziet tot in detail wat we adviseren met betrekking tot het licht in en om uw woning. In het 3D-ontwerp kunt u zelfs virtueel rondkijken in de ruimtes en zien hoe het lichtadvies op maat er straks uit komt te zien. Dit is ook het moment om nog wat kleine aanpassingen te doen en te kijken of de sfeer u aanspreekt. Aan de hand van deze input maken we het definitieve ontwerp en de offerte klaar. Dit ontvangt u digitaal, zodat u het thuis ook nog rustig kunt bekijken.

lichtadvies

Proces

Van begin tot eind - Lichtplan advies en uitvoering

Is het ontwerp helemaal naar wens of misschien zelfs boven verwachting? Dan verzorgen wij graag de uitvoering daarvan. We bestellen en leveren de lampen en ook de montage kunt u door onze ervaren monteurs laten verzorgen. Mocht u dat liever zelf regelen dan is dat geen probleem en hebben we overleg met uw elektricien over de uitvoering en montage van de verlichting. Met onze achtergrond, ervaring en kennis is het zelfs mogelijk dat wij de gehele elektrotechnische installatie, van ontwerp tot realisatie, voor uw (nieuwbouw)woning verzorgen.

Neem contact op
lichtplan-advies

Ook uw interieur verdient een lichtplan

Zakelijk en particulier


Vrijblijvende afspraak inplannen
Neem contact op met Lichtkunde