Nadat het lichtplan is gemaakt bekijken we samen met u naar de juiste designverlichting in de verschillende ruimtes, woonkamerkeukentuinkantoor enzovoorts. We kunnen u bedienen in verschillende stijlen van topdesigners, industrieel, prachtig Italiaans design, strak en modern, tijdloos klassiek, vintage look, maar ook prachtig design van Nederlandse bodem. Kortom, keuze genoeg is mooie design verlichting.

Industriële lampen

De oorsprong van industriële hanglampen gaat ongeveer 300 jaar terug. Tijdens de Industriële Revolutie ontstonden er vele fabrieken, deze moesten goed verlicht worden, men gebruikte grote metalen kelken waarin men grote gloeilampen plaatsten. Na de opkomst van de TL-verlichting verdween de industriële hanglamp uit het oog. Gelukkig komen de industriële hanglampen overal weer terug, ze passen vrijwel in elk interieur, het zijn niet alleen hanglampen maar ook vloer- wand- en bureaulampen.

Design lampen

Onze designlampen van de Italiaanse designers zijn te herkennen aan ‘net even anders’. Wat kenmerkend is dat het vooral strak is maar met een sierlijke, verrassende afwerking. Design uit eigen land, hoe mooi is het als u verlichting hebt ontworpen door designers van Hollandse bodem. Prachtig om te zien hoe creatief onze landgenoten zijn in het ontwerpen van de juiste verlichting.
Ontdek meer van onze stijlen in onze webshop en laat u inspireren door onze designers.

Uitsluitend kwaliteit designverlichting

U moet niet alleen kunnen vertrouwen op de kwaliteit van ons lichtplan, maar ook op de kwaliteit van onze designverlichting. De reden waarom wij uitsluitend werken met de betere merken. Ons assortiment is vanzelfsprekend groot. Voor ieders smaak en budget. U slaagt dus beslist! Producten die wij vervolgens ook monteren. Daarbij kunt u rekenen op de kennis, kunde en ervaring van onze monteurs. Een (klein) gedeelte van onze verlichting kunt u vinden in onze webshop www.lichtkunde.nl
Kijkt u hier (link) gerust eens rond en voor vragen en advies staan we u graag te woord !
Zullen we eens aan tafel gaan zitten om uw plannen en wensen te bespreken ?
Lichtkunde, experts in het creëren van licht en sfeer

Afspraak maken?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak en we schuiven graag bij u aan tafel om uw plannen en wensen te bespreken!

Ga naar contact