Designverlichting

Stijlen

Nadat het lichtplan is gemaakt bekijken we samen met u naar de juiste designverlichting in de verschillende ruimtes, zoals een verlichtingsplan voor de woonkamerkeukentuin, kantoor, enzovoorts. We kunnen u bedienen in verschillende stijlen van topdesigners: industrieel, prachtig Italiaans design, strak en modern, tijdloos klassiek, vintage look of een prachtig design van Nederlandse bodem. Kortom, keuze genoeg iin onze mooie designverlichting.

De oorsprong

Hanglamp

De oorsprong van industriële hanglampen gaat ongeveer 300 jaar terug. Tijdens de Industriële Revolutie ontstonden er veel fabrieken die goed verlicht moesten worden. Daarvoor werden grote metalen kelken gebruikt, waarin grote gloeilampen werden geplaatst. Na de opkomst van de tl-verlichting verdween de industriële hanglamp uit het oog. Ondertussen komen de industriële hanglampen overal weer terug. Ze passen vrijwel in elk interieur en er zijn verschillende soorten: naast hanglampen zijn er ook vloer-, wand- en bureaulampen.

Uit Italië & Nederland

Designers

Onze designlampen van de Italiaanse designers zijn te herkennen aan ‘net even anders’. Wat kenmerkend is dat het vooral strak is maar met een sierlijke, verrassende afwerking. Kiest u liever voor design uit eigen land, dan hebben wij verlichting die ontworpen is door designers van Hollandse bodem. Prachtig om te zien hoe creatief onze landgenoten zijn in het ontwerpen van de juiste verlichting.

Designverlichting

Kwaliteit

U moet niet alleen kunnen vertrouwen op de kwaliteit van ons lichtplan, datzelfde geldt voor de kwaliteit van onze designverlichting. Niet voor niets is dat de reden dat wij uitsluitend werken met de betere merken. Ons assortiment is vanzelfsprekend groot, voor ieders smaak en budget. U slaagt dus beslist! Heeft u uw keuze gemaakt, dan monteren wij de producten vervolgens bij u thuis of op kantoor. Daarbij kunt u rekenen op de kennis, kunde en ervaring van onze monteurs.