Laagdrempelig lichtadvies op maat

Verlichting is zo veel meer dan alleen functioneel. De juiste sfeer is wat een huis, een thuis maakt. Wij ontzorgen u met lichtadvies, voor een hele woning of één enkele ruimte.

Passend advies inwinnen
Scroll

INSPIRATIE

Lichtadvies op maat

Behoefte aan inspiratie voor de verlichting van uw nieuwe of bestaande woning? Op zoek naar de perfecte blikvanger voor een vide of hal? Of wilt u goede verlichting voor uw (thuis)kantoor?

Zo eenvoudig als het juiste licht een interieur direct sfeer geeft, zo moeilijk kan het zijn om te bedenken waar de lampen dan precies moeten komen. Met ons lichtadvies op maat ontvangt u een ontwerp waarmee u (of de elektricien) direct aan de slag kunt. En dat kan al binnen enkele dagen.

Het lichtadvies is mogelijk voor de hele woning, maar net zo goed voor een enkele lamp of ruimte. Bijvoorbeeld als u een bijzondere plek in huis wilt uitlichten. We geven daarnaast advies in buitenverlichting en tuinverlichting.

ONTZORGEN

Resultaat lichtadvies

Met ons lichtadvies ontzorgen wij u: u ontvangt een advies op maat en technische tekening. Met die tekening weet u (of de elektricien) precies welke armaturen waar geplaatst moeten worden inclusief technische specificaties. Onze elektriciens kunnen de montage natuurlijk ook voor u verzorgen.

Met het advies brengen we een offerte uit inclusief de gekozen verlichting. Wij hebben een breed aanbod aan lampen, zowel qua stijl als budget.

Heeft u het lichtadvies op korte termijn nodig, bijvoorbeeld vanwege een verbouwing? Dat is geen probleem, wij kunnen desnoods direct een schets voor u maken. Wij passen ons aan op wat u nodig heeft.

Ontdek onze lampen

UW WENSEN

Onze werkwijze

Heeft u behoefte aan toegankelijk lichtadvies? Neem dan contact met ons op. We bespreken uw wensen, uw persoonlijke stijl en de functie van de te verlichten ruimte(s).

Afhankelijk van uw voorkeur komen we op locatie (om deze te bekijken en uw wensen te bespreken) of vragen we u om de bouwtekening, plattegrond of tekening van de indeling van de woning op te sturen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij op basis van een tekening en uw persoonlijke wensen al een advies op maat maken.

Vervolgens ontvangt u een persoonlijk lichtadvies, inclusief technische tekening en offerte. De technische tekening is een handleiding waar welke armaturen moeten komen en hoe deze geschakeld moeten worden. In de offerte vindt u de voorgestelde verlichting per ruimte, inclusief afbeeldingen van de gebruikte lampen.

LICHTADVIES

Investering

De kosten voor een advies op maat zijn afhankelijk van de grootte van de woning en het gevraagde advies. Een lichtadvies heeft u vanaf € 199,-. Wilt u alleen een offerte? Dan zijn hieraan geen kosten verbonden.

De meeste mensen wisselen hun verlichting niet vaak, en dan is het wel zo prettig om dit in één keer goed te doen. Als u de juiste lichtaccenten wilt leggen en hierin ontzorgd wilt worden, is ons lichtadvies de investering meer dan waard.

Heeft u behoefte aan een uitgebreider lichtontwerp, inclusief 3D-ontwerp? Bekijk dan de mogelijkheden van ons lichtplan.